Rijschool Rosita

autorijles in emmen

Autorijles in Emmen

Rijleskosten zijn bij ons gebaseerd op de lesuren, deze lesuren duren 60 minuten. Tijdens je autorijles in Emmen heb je dus alle tijd om je vaardigheden te vergroten, het oefenen met rijden op drukke tijdstippen of het verrichtingen van bijzondere handelingen. Waar nodig ondersteunen we je met onze persoonlijke coaching en uitleg.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Toch rijden als je last hebt van een beperking?

Bent u minder valide of heeft u een beperking en moet u hierdoor in een aangepaste auto rijden dan is onze, speciaal voor verschillende soorten van beperkingen aangepaste, automaat misschien geschikt voor u.

Wij zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen die een handicap hebben dat het besturen van de auto wat moeilijker maakt.

Soms kunt u meer dan u denkt!!

Sinds tien jaar begeleid Rijschool Rosita ook deze mensen via zorginstellingen om toch een rijbewijs te halen waardoor veelal de mobiliteit en de kans op werk veel groter wordt.

Rijschool Rosita, omdat iedereen anders is.

Lees meer

 

Wat hebben we nog meer?

 

Echte uren

Lesuren zijn bij ons gebaseerd op klokuren, deze duren dan ook 60 minuten. Tijdens je rijlessen in Emmen heb je dus alle tijd om je vaardigheden te vergroten, het oefenen met rijden op drukke tijdstippen of het verrichtingen van bijzondere handelingen. Waar nodig ondersteunen we je met onze persoonlijke coaching en uitleg.

 

Hoog slagingspercentage

Door de kwaliteit van ons materieel, onze professionele instructeurs, ons moderne lesmateriaal én onze wijze van lesgeven in de praktijk en theorie hebben we een hoger slagingspercentage dan het kring gemiddelde.
We informeren je graag hoe je snel een geslaagde stap maakt.

 

Direct aanmelden voor rijles?