Rijschool Rosita

Rijles in emmen

Rijles in Emmen?

Je rijbewijs halen is bij ons iets wat je altijd bij zal blijven! Rijschool Rosita zorgt ervoor dat je zorgeloos de weg op kan richting jouw rijbewijs! Wij verzorgen rijles in Emmen en omstreken. Wij starten de opleiding met een intake. In deze niveau bepalende test leer je ons als bedrijf kennen en ga je met jouw persoonlijke coach een doelgericht stappenplan naar het praktijkexamen opzetten met duidelijke afspraken.

Naast je autorijles moet je ook verplicht theorie-examen doen. Rijschool Rosita helpt jou met het leren van de theorie door regelmatig theorieles te geven, zo ben je goed voorbereidt op het theorie-examen!

Je rijles wordt gegeven van maandag t/m vrijdag (09:00 uur – 21:00 uur) en zaterdag (09:00 uur – 17:00 uur) je wordt opgehaald op een plek waar jij dat wenst. Je krijgt rijles in een Ford Fiesta of Focus en de automaat is een Audi A6. Het praktijkexamen vindt plaats bij het CBR in Emmen.

Rijles in Emmen en omstreken | Rijschool Rosita in Emmen

 

Ben je het zat om iedere dag met het openbaarvervoer of op de fiets naar werk of school te moeten gaan? en zoek je op dit moment naar een bijpassende rijschool die rijles in Emmen geeft? Verder zoeken hoeft niet meer! Bij Rijschool Rosita in Emmen bent u aan het juiste adres voor volledig verzorgde rijles in Emmen en omgeving, daarbij worden de rijlessen bij Rijschool Rosita zeer goed begeleid door professionele instructeurs. Door onze vakkundige instructeurs, ons nieuwste lesmateriaal en onze wijze van lesgeven tijdens de rijles in Emmen hebben we een hoger slagingspercentage dan het kring gemiddelde.

Bij Rijschool Rosita stemmen wij de rijles af op jouw persoonlijke wensen, je kan zelf bepalen waar we je moeten ophalen. Bijvoorbeeld bij school, je werk of natuurlijk thuis, ook meerdere rijlessen in de week zijn uiteraard mogelijk. De rijlessen worden bijgehouden. Een Rijles in Emmen duurt altijd 60 minuten en we rijden zoveel mogelijk de routes die je ook kunt verwachten tijdens het examen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Rijles in Emmen, Rijschool in Emmen, Autorijles in Emmen, Rijschool Rosita

 

Enkele redenen om voor Rijschool in Emmen (Rijschool Rosita natuurlijk) te kiezen:

 

– Je krijgt op een leuke, gezellige en goede manier les van onze professionele en enthousiaste opgeleide instructeurs

– Je krijgt niet meer lessen dan je echt nodig hebt

– Er is geen verplichte tussentijdse toets

– Er word rijles gegeven in dezelfde auto en dezelfde instructeur

– Overige wensen zijn natuurlijk altijd bespreekbaar

 

Wat hebben we nog meer?

 

Onze flexibele opleiding wordt volledig aangepast aan je persoonlijke omstandigheden, dus de tijden dat je lest worden aangepast aan school- of werktijden. Je mag zelf aangeven waar je opgehaald wilt worden: bijvoorbeeld thuis, op school of van je werk of stage!

 

Direct aanmelden voor rijles?

 

 

 

 

Rijles in Emmen, Autorijles in Emmen, Rijschool in Emmen, Rijschool Alkema in Emmen