Rijschool Rosita

rijschool in emmen

Rijschool in Emmen

Rijlessen volgen om je autorijbewijs te halen kan uitstekend bij Rijschool Rosita. Rijschool Rosita is dé Rijschool in Emmen. Je kunt kiezen voor een spoedcursus van 10 dagen lessen volgen in je eigen tempo. Je wordt altijd uitstekend begeleid door onze instructeurs voor het behalen van je rijbewijs. In overleg kun je altijd worden opgehaald waar dat jou het beste uitkomt! Kies er daarom voor om je autorijbewijs te halen bij Rijschool Rosita in Emmen.

Rijles in emmen, autorijles in emmen, Rijschool in Emmen, Rijschool Rosita in Emmen

 

Waarom kiezen voor Rijschool Rosita

Rijlessen volgen en je rijbewijs halen bij Rijschool Rosita levert jou diverse voordelen op. De lessen worden namelijk zoveel mogelijk afgestemd op jouw wensen. Net zo als het aantal theorie en rijlessen, deze kun je persoonlijk plannen met jouw instructeur. Toch weer een fijn stukje extra zekerheid. Niets staat je nog in de weg om bij Rijschool Rosita in Emmen, dé rijschool in Emmen om je rijlessen bij te volgen!

 

Rijles in emmen, autorijles in emmen, Rijschool in Emmen, Rijschool Rosita in Emme, slagen

 

Jouw rijschool in Emmen

Rijlessen kosten zijn bij ons gebaseerd op de lesuren, deze lesuren duren 60 minuten. Tijdens je rijles in Emmen heb je dus alle tijd om je vaardigheden te vergroten, het oefenen met rijden op drukke tijdstippen of het verrichtingen van bijzondere handelingen. Waar nodig ondersteunen we je met onze persoonlijke coaching en uitleg.

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Toch rijden als je last hebt van een beperking?

Bent u minder valide of heeft u een beperking en moet u hierdoor in een aangepaste auto rijden dan is onze, speciaal voor verschillende soorten van beperkingen aangepaste, automaat misschien geschikt voor u.

Wij zijn gespecialiseerd in het lesgeven aan mensen die een handicap hebben dat het besturen van de auto wat moeilijker maakt.

Soms kunt u meer dan u denkt!!

Sinds tien jaar begeleid Rijschool Rosita ook deze mensen via zorg-instellingen om toch een rijbewijs te halen waardoor veelal de mobiliteit en de kans op werk veel groter wordt.

Rijschool Rosita, omdat iedereen anders is.

Lees meer

 

 

Echte uren

Lesuren zijn bij ons gebaseerd op klokuren, deze duren dan ook 60 minuten. Tijdens je rijlessen in Emmen heb je dus alle tijd om je vaardigheden te vergroten, het oefenen met rijden op drukke tijdstippen of het verrichtingen van bijzondere handelingen. Waar nodig ondersteunen we je met onze persoonlijke coaching en uitleg.

 

Wat hebben we nog meer?

 

Hoog slagingspercentage

Door de kwaliteit van ons materieel, onze professionele instructeurs, ons moderne lesmateriaal én onze wijze van lesgeven in de praktijk en theorie hebben we een hoger slagingspercentage dan het kring gemiddelde.
We informeren je graag hoe je snel een geslaagde stap maakt.

Direct aanmelden voor rijles?